Om oss

Företaget är ett dotterbolag till Marstrands Entreprenad. Vi utgår från Tjuvkil, men har anställda och samarbetspartners i Göteborg. Genom att erbjuda våra tjänster kan vi effektivt stödja byggprojekt i Kungälv och Göteborgsområdet genom att hantera markarbeten, transport av material och andra relaterade uppgifter.

Att vara flexibel med vår planering och vara där beställare önskar är en grundbult för oss.

Engblads Entreprenad AB: Er partner för bygg och anläggning

Vår historia börjar i hjärtat av Tjuvkil, där Engblads Entreprenad AB, som en stolt del av Marstrands Entreprenad-familjen, har grundats. Med våra rötter djupt förankrade i samhället sträcker vi våra tjänster till hela Göteborg, och längre. Engblads är mer ett entreprenörföretag; vi är Er partner genom varje steg av Ert bygg- eller anläggningsprojekt. Genom att kombinera erfarenhet med engagemang erbjuder vi totalentreprenader för både företag- och privatpersoner. Vår ambition är att inte bara uppfylla, utan att överträffa Era förväntningar genom precision och en strävan efter det lilla extra. Välkommen till Engblads Entreprenad AB – där erfarenhet och engagemang möts för att skapa framgångsrika projekt.

Precision och Engagemang: Vårt Märke för Kvalitet

Med fokus på mark- och anläggningsprojekt tar Engblads Entreprenad AB stolt på sig utmaningen att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder i Kungälv och Göteborg. Vi brinner för varje detalj i våra projekt och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Genom vår långa erfarenhet och dedikation till vår bransch är vi stolta över att kunna bidra till samhällsutvecklingen i vår region genom hållbara och välutförda arbeten. Vår målsättning är enkel – att leverera kvalitet med precision och engagemang.

Varför Engblads Entreprenad AB? För Erfarenhet, Kundfokus och Hållbara Lösningar

När Ni väljer Engblads Entreprenad AB som Er partner för bygg- och anläggningsprojekt får Ni inte bara ett företag; Ni får årtionden av erfarenhet och expertis. Vår breda kompetens säkerställer att Ert projekt utförs med högsta kvalitet och professionalism. Vi sätter alltid våra beställare i centrum och strävar efter att överträffa Era förväntningar genom noggrannhet och engagemang för varje detalj. Dessutom är vi fast beslutna att erbjuda hållbara lösningar som minimerar miljöpåverkan och främjar långsiktig hållbarhet. Hos oss handlar det inte bara om att slutföra ett projekt, det handlar om att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och respekt. Engblads Entreprenad AB – Er partner för framgångsrika och hållbara projekt.